Haslum seiret – Haslum

Haslum seiret

Etter at gjestene fra Drammen hadde vært det beste laget, og ledet 15-12 til pause, spilte Haslum mye bedre etter hvilen og vant til slutt 32-25.

Så får vi se om DHK får revansje når cupfinalen spilles mellom de samme lagene på fredag.

1. omgangen var jevnspilt lenge, men alltid med Drammen 1-3 mål foran. Haslum slet med spillet sitt i angrep, og spesielt med få ballen forbi en god Mathias Kolstad Holm i målet til DHK. Mot slutten av omgangen var gjestene oppe i en 4 måls-ledelse på 14-10, men Haslum klarte å knappe inn til 3 mål bak ved pause.

2. omgangen ble en helt annen for hjemmelaget, hva gjaldt kvalitet. Gutta våknet skikkelig til liv, og fra å ha prestert svakt i 1. omgang, var nivået i den andre helt på høyde med årsbeste. Bakover slet drammenserne med å komme til avslutninger, og det som kom tok Trond Tjemsland ofte seg av. Etter 11 minutter av omgangen var Drammens 15-12 ledelse snudd til 23-18 i Haslums favør. Derfra og inn hadde de rødkledde full kontroll.

Nå er det 2 felles treninger før lagene igjen møtes. Denne gangen i kamp om Hans majestets kongens medalje og pokal.

Haslum – Drammen 32-25 (12-15)