Årets kamp! – Haslum

Årets kamp!

I dag, tirsdag, braker det løs. Vår cupfinalemotstandere kommer på besøk til Nadderudhallen. I siste seriekamp, mot Follo, presterte vi årsbeste. Vi ønsker å "toppe" den prestasjonen i kveld.

Vi gleder oss til å ta imot mange av våre tidligere spillere, men lover at de ikke kommer til å bli møtt med kjærlighet og ømhet når de entrer parketten.

Håndballen er en kampsport med baller, og gutta våre er klare til å gå i krigen. Ribbe og pinnekjøttfett er historie, det samme er delfiakake og riskrem. Nå er det nærkamper som gjelder. Nærkamper mot mannen som står ansikt til ansikt med deg på banen. I en håndballkamp finnes det minst 1000 slike nærkamper. Alle disse kampene skal vinnes. Det er dette som avgjør sluttresultatet på tavla.

Vi håper at du tar turen til Nadderudhallen i dag. Kampen spilles kl 18.30, så pass på å være der litt før, slik at du får den beste plassen. Vi forventer mange drammensere i hallen. La oss vise at bæringer kan lage liv. Hjertlig velkommen!