Årsbeste mot Follo! – Haslum

Årsbeste mot Follo!

Det var tydelig at Haslumgutta skulle ha revansje fra sesongen første tap, mot nettopp Follo.

Det var klasseforskjell på lagene fra første sekund. Og til slutt stod det 33-19 på tavla.

Redaksjonen vet at trener Tom-Eirik Skarpsno har jobbet hele uka med tanke på dagens kamp. I september klarte Haslum aldri å løse 3-2-1 forsvaret til gutta fra Ski. Derfor var det spesielt godt å løse koden i dag. Uansett hva hjemmelaget gjorde av avtaler og spillesystemer, kom de til store sjanser. Gjestene ble lurt trill rundt mang en gang, og de 550 på tribunen storkoste seg.

Forsvaret, anført av Bård Egil Tobiassen, var aggresivt og taktisk bra. Dette førte til at Trond Tjemsland fikk det hjelpen han trengte i målet, og ble kåret til banens beste. Da 20 minutter var spilt av 1. omgang hadde Trond bare sluppet inn 4 mål, og ved pause stod det hele 19-7 til bæringene.

Nå er det bare for Bærums-publikummet å komme seg til Nadderudhallen 27.desember. Da spiller vi årets siste siste seriekamp mot Drammen. Dette blir den virkelige generalprøven før Haslum skal møte samme lag i cupfinalen 30.desember.

Haslum – Follo 33-19 (19-7)

Haslum: Erlend Mamelund 7(3), Kent Robin Tønnesen 6, Thomas Kristensen 5, Einar Riegelhuth Koren 4, Sebastian Barthold 4, Nicolay Hauge 3, Anders Røe 1, Ken Marius Krabbe 1, Marius Motrøen 1

Follo: Toppscorer Vasja Furlan 5

Utvisninger: Haslum 3 x 2 min.

Follo 5 x 2 min.