Toppkamp i Nadderudhallen – Haslum

Toppkamp i Nadderudhallen

Follo har med solide resultater i sin nye storstue hatt en god start i årets Postenliga. Med en kamp mere spilt er de før lørdagens kamp på sølvplass. Haslum følger med en kamp tilgode på bronsjeplass ett poeng etter.

Haslum kan dermed med seier gå forbi Follo, og dermed ha delt førsteplass når julenissen kommer. Men dette blir ingen lett kamp. Det var mot nettopp Follo Haslum startet årets sesong ved å dra tomhendt fra Follo Trykk Arena. Så Erlend og de andre Haslum gutta må stoppe Jøndal & Co bedre hjemme i Nadderudhallen.

Haslumspillere vi har snakket med er veldig klare:
«Det er ingen planer om å gi julegaver til Follo i år»

Invester litt tid på deg selv, venner og familie. Velkommen til Nadderudhallen på lørdag.

 

Les også:

Haslum ønsker revansj

Mangler du julegaver?