Overbevisende seier – Haslum

Overbevisende seier

Det var aldri tvil om hvor seieren skulle ende i onsdagens kamp mellom Sandefjord og Haslum. Til det var rett og slett gjestene for gode.

Anført av en god Trond Tjemsland i mål, tok Haslum raskt kontroll over kampen i Jotunhallen. Godt forsvars og målvaktspill skapte mange kontringsmål, og dermed ble det hele 20 mål i 1. omgang. Hjemmelaget hadde bare klart å score 11 ganger.

Forskjellen fortsatte utover i 2. omgang, selv om det «kun» ble 6 måls-seier i denne omgangen isolert. Da lagene forlot parketten, stod det 25-40 på tavla.

Sandefjord håndball – Haslum HK 25-40 (11-20)

Mål Haslum:
Thomas Kristensen 8, Kent Robin Tønnesen 7(3), Anders Røe 5, Einar Riegelhuth Koren 5, Bård Egil Tobiassen 3, Nicolay Hauge 3, Anders Braskerud 3, Martin Gravdal Haldorsen 2, Marius Braskerud 2, Sebastian Barthold 2