Uavgjort 33-33 – Haslum

Uavgjort 33-33

Haslum er ute av EHF cupen, etter 2 kamper i Romania i helga. Dagens kamp var mye bedre enn gårsdagens, og gutta kan være stolte av hva de presterte.

Spenningen om avansementet var vel ikke stor, da rumenske Oderheui Secuiesc vant med 11 mål på lørdag. Allikevel ville gutta vise at de hadde mye mer inne. Også i søndagens kamp var hallen fylt til randen av ivrige ungersk-rumenske supportere, som lagde en stor fest.

Kampen var jevn i 60 minutter i dag, aldri med noen av lagene mer enn 3 mål foran i målprotokollen. Gutta kjempen bra, først i 6:0, deretter i 5:1, i.o.m. at Bård (bildet, fra tidligere kamp) fikk en smell i hodet og måtte forlate spilleflaten. Til pause stod det 19-17 i vår favør.

2.omgang var like jevn som den første, og til slutt ble det altså poengdeling.

I dag hadde vi hjemmebane, men det hjalp oss vel ikke veldig i forhold til dommeravgjørelser. Nå skal gutta ta seg en god middag, før vi reiser hjem i morgen, mandag. Nye utfordringer kommer allerede onsdag. Da mot Sandefjord på bortebane.

Mål Haslum:
Kent Robin Tønnesen 8, Thomas Kristensen 7, Anders Røe 6, Einar Riegelhuth Koren 5, Sebastian Barthold 3, Nicolay Hauge 3, Bård Egil Tobiassen 1