Blodfattig – Haslum

Blodfattig

Etter 21-21 til pause, endte det med en Rumensk 39-28 seier i første kamp i EHF-cup.

Det var en tøff arena som ventet Haslumgutta, og for mange var det første møte med hvordan det er å spille foran et publikum som lager ti ganger mer lyd enn Taigan, og som i tillegg er ekstremt aggresive.

Haslum spiller en grei første omgang, og det er 21-21 etter de første 30 minuttene. Men Haslum taper for mange dueller i forsvar og har litt for få redninger. I angrep spiller Haslum seg til mange gode sjanser, men selv med 21 mål var det en god del 100% som ikke ble omsatt i mål.

I 2 omgang fortsetter problemene bakover. Når det samtidig produseres langt færre sjanser fremover, og Haslum har for dårlig uttelling på de sjanser som lages blir det fort stygt. De første 14 minuttene i andre omgang vinner Rumenerne 9-0. Etter det jevner det seg ut igjen.

«Alt i alt en tøff opplevelse med 1200 gærne rumenere på tribunen og en kamp under pari av oss» oppsumerer trener Tom-Eirik Skarpsno

Søndag kl 17 er det retur oppgjør i samme hall. Utgangspunktet er jo ikke det enkleste (selv om Haslum på papiret er på hjemmebane). Spillere vi har snakket med bekrefter at de allerede er klare for «å hevne» seg. All fokus på å levere en god kamp; ta med det gode fra første omgang og forbedre seg på duell, redninger og utteling på skuddene.