Takk elverumsinger! – Haslum

Takk elverumsinger!

I dag var norges 2 beste lag deltagere på festen dere bød opp til.

Klokka har blitt 00.30. Vi sitter her på et hotellrom på Scandic Gardermoen, og har akkurat sett dagens kamp på TV. To trenere som er glade for det ene poenget vi fikk med oss, men som gjerne skulle hatt enda ett.

I morgen tidlig går flyet vårt til Romania, der vi skal spille E-cup på lørdag og søndag. Det blir helt sikkert en flott opplevelse, men vi er ganske trygge på at temperamentsfulle rumenere ikke når sindige hedmarkinger til livet en gang, når det gjelder å lage håndballfest.

Fra vi parkerte bilen vår 200 meter fra hallen et par timer før kampstart, ble vi møtt av ivrige og festklare mennesker i alle aldre. «Dere er tidlig på plass dere også?» sa en kar som hadde kjørt fra Hamar for å se sine helter. Det var lenge til kampstart, og parkeringsplassen nærmet seg full. Inne i foajèen i Terningen arena, måtte vi snike oss forbi en horde av mennesker for å komme oss til garderoben. Bare disse hadde fylt opp mang en hall i landet. Her var de bare noen få prosent av alle på tribunen.

Inne på banen var Taiga`n på plass før noen av våre spillere skulle varme opp. Det var jo bare en drøy time til kamp. De sang, ropte, trommet og hadde det helt topp. Dette synes gutta er topp. Ikke bare de i hvitt, men også oss i rødt fra Bærum. Stemningen var lagt, og festen hadde begynt. Den varte i 3 timer til ende..ja til og med da vi måtte innom Elgstua kl.21 møtte vi entusiastiske håndballfrelste elverumsinger som slo av en prat.

Vi gleder oss som unger til kamper i Romania, og i håndballverdenen kommer kampene på løpende bånd, så man får ikke sett så langt frem i tid. Allikevel har vi et håp om at dette ikke er siste gangen vi besøker Terningen arena denne sesongen. Vi satser på nok en fest når sluttspillet er i gang i april. I norges beste arena, og med norges beste hjemmepublikum.

Tom-Eirik og Tarjei, Haslum HK