Perfekt ramme – Haslum

Perfekt ramme

2541 i Terningen Arena fikk se en tett og jevn der sluttresultatet ble 32-32. Et resultat som kan være verdt GULL.

Toppoppgjør i Postenligaen skal være spennende og tett. Og Elverum og Haslum leverte.

Et rekordstort publikum fikk se to lag som kjempet i to omganger. Elverum kom best i gang og ledet med opptil tre mål de første ti minuttene. Etter det jevnet det seg ut og etter atten minutter var lagene like langt. Til pause var stillingen 15-16.

I andre omgang fulgte lagene hverandre tett, og de vekslet med å lede. Men ingen kom mer enn to mål foran. Elverum hadde ledelse på 31-30 og 32-31. Drøye to minutter før full tid utlignet Haslum til 32-32. Etter det hadde begge lagene anledning til å avgjøre kampen til sin fordel uten å lykkes.

Haslum ligger fortsatt fire poeng etter Elverum, men har en kamp mindre spilt. I siste serierunde i mars møtes lagene igjen. Skulle begge lagene vinne sine kamper frem til dette kan Haslum med seier avgjøre med ligaen i sin favør. Med andre ord kan det ene poenget mot Elverum vise seg å være gull verdt når Postenligaen er ferdigspilt. Men det er mange kamper før den tid som kan velte gulldrømmen  – for begge lagene.