Ingen lette kamper – Haslum

Ingen lette kamper

Det er ingen lette kamper i årets Postenliga. Det er ingen sikre seire. Det må kjempes i 2 x 30 minutter i alle kamper, og små marginer avgjør om man kan juble eller ikke.

Haslum har (fortsatt) et ungt lag som leverer solide resultater. På de siste tre Postenligakampene har vi fått med 4 av 6 mulige poeng. Med de små marginene som er, kunne det også vært 0 poeng. Så når vi sier fått 4 poeng er det litt feil. Disse poengene er det kjempet for, og de poengene er vunnet.

På søndag var det ny tur til Runar. Alle rundt laget var klar over at dette var en ny kamp, og at Runar er et sterkt lag. At vi slo dem i semifinalen noen dager før betydde ingen ting.

Runar hadde før søndagens kamp kun avgitt to poeng i årets Postenliga i Runarhallen. Viking, Nøtterøy og Follo var bastet, bundet og beseiret. I tillegg hadde Runar tatt med seg seire fra Arendal, Sandefjord og Herulf.

Før kampen mot Haslum lå Runar på delt førsteplass i Postenligaen. Den plassen delte de med Elverum. Det ene av to lag som hadde tatt poeng fra Runar (Det andre laget er Fyllingen som slo Runar i Bergen).

Når Runar gikk opp i en to måls ledelse med under fem  minutter igjen var det deilig å se hvordan våre Haslumgutter fortsetter å levere. Belønningen var ett viktig Postenligapoeng, men enda viktigere: Gutta gir seg aldri.

På bildet ser vi Anders Røe og Haslumgutta klappe for de tilreisende fra Haslum. Vi på tribunen klappet tilbake. Anders leverte nok en gang en utrolig bra kamp. Som mot Fyllingen lagde han 11 mål forover og stod frem i forsvar.

 

ØIF Arendal neste
På onsdag venter Haslum besøk av ØIF Arendal. Et lag som startet sesongen med å tape borte mot BSK/NIF, men som senere slo Viking med ni mål i Stavanger.

Hvordan det går på onsdag mot ØIF Arendal kan vi først si med sikkerhet etter kampslutt. Men vi skal fortsette å ta alle duellene bakover, legge inn enda noen tacklinger, spille god angrepshåndball og sette noen til av sjansene vi spiller oss til.

Alle som kommer i Nadderudhallen vil få se et topp motivert Haslum lag som skal kjempe hele veien.