..og pust ut – Haslum

..og pust ut

Kent Robin Tønnesen kan puste lettet ut etter kampen. Det som lenge så ut til å kunne bli en ny seier for Haslumgutta ble snudd på hodet, og holdt på å ende i tap.

Haslum kom dårlig ut i kampen. Etter 15 minutter var det sluppet inn 12 mål, og Runar var oppe i en 12-8 ledelse. En god Anders Røe sørget for at Haslum ikke ble kjørt helt av lasset.

Men derfra og inn leverte Haslum et solid kvarter. Bedre forsvar, og flere redninger av Henki som var kommet inn i mål, bidro til at Haslum gikk til pause med 20-17 ledelse.

Åtte minutter ut i andre omgang var Haslum opp i en seks måls ledelse (21-27). Men midtveis i omgangen utlignet Runar til 29-29, og når det var igjen fem minutter ledet Runar 37-35. Haslum satte kampens to siste mål. Utligningen kom når Martin Gravdal Haldorsen 4 sekunder før full tid satt ballen bak Runars målvakt.

Etter til tider svakt forsvars- og målvaktsspill kunne Haslum risikert å ha dratt tomhendt fra Sandefjord. Solid å lage 37 mål i en kamp der Runar til tider fikk bruke lang tid i angrep. Men skal vi holde oss på «topp tre» må vi vise bedre forsvarstakter. I NM kampen lagde vi «bare» 32 mål, og da slapp vi inn 23 mål. All respekt til Erlend, men Haslum er ikke 14 mål dårligere bakover uten ham. Her må både de innenfor og utenfor seksmeteren ta ansvar og heve seg.

Nå venter hjemmekamp mot ØIF Arendal på onsdag. Oppskriften er klar: Fortsette solid spill fremover, og tette litt mer igjen bakover.

Målscorere Haslum: Thomas Kristensen (2), Bård Egil Tobiasen (2), Einar Riegelhuth Koren (3), Anders Røe (11), Sebastian Barthold (2), Marius Braskerud (1), Nicolay Hauge (4), Martin Gravdal Haldorsen (2), Kent Robin Tønnesen (10)