Seier og finaleplass! – Haslum

Seier og finaleplass!

Det var spennende i 15 minutter i Runarhallen onsdag kveld, da lagene møttes til semifinale i NM. Derfra og ut var gjestene rett og slett for gode.

Kampen startet jevnt, med et lite overtak til Runar. Hjemmelaget Var gode mot Haslum sitt offensive forsvar. Særlig var Peder Trevland giftig med sine skudd. Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno la om til et nedgruppert 6:0 forsvar, og det ble suksess med en gang. En god Trond Tjemsland reddet mange skudd, både fra distanse og fra kantene, og gjestene kontret ballen i mål gang på gang. Til pause ledet Haslum med 18-10.

Etter hvilen startet vertene bra, men de klarte aldri å komme nærmere enn 5 mål bak på tavla.

Nok en gang var det mange som leverte godt for Haslum. Trond ble kåret til beste spiller, og Anders ble nok en gang toppscorer.

Nå er det trening frem mot neste kamp, som går på søndag, da også mot Runar.

Runar – Haslum 23-32(10-18)

Anders Røe 7, Nicolay Hauge 5, Erlend Mamelund 4(1), Kent Robin Tønnesen 4(2), Einar Riegelhuth Koren 4, Thomas Kristensen 3, Marius Braskerud 3, Sebastian Barthold 2