Poengdeling i thriller! – Haslum

Poengdeling i thriller!

Det var en thriller i 60 minutter da Haslum tok imot Viking Stavanger søndag ettermiddag.

Det var jevnt i hele kampen i Nadderudhallen i kveld. Ingen av lagene var noen gang i større ledelsen enn 2 mål. Og lagene vekslet på å lede. Rettferdig var det da kanskje at poengene ble delt.

Som i sist kamp spilte Haslum, også søndag, uten Erlend og Kent Robin. Dette gjorde at Tom-Eirik måtte være taktikker, særlig i forhold til forsvarspillet. I hele kampen spilte hjemmelaget skjevt 5:1 mot Kjetil Strand. Dette fungerte bra, selv om Vegard Samdahl litt for ofte klarte å skape overtall gjennom sine satninger. Særlig i 1. omgagn var han god.

For Haslum var Nicolay Hauge hele tiden en trussel. Han satset frisk med stort tempo og frekke, raske skudd. Sammen med Einar Riegelhuth Koren var han hjemmelaget sine beste spillere.

Nå har Haslum spilt 2 kamper uten 2 av våre landslagsspillere, og sitter igjen med 3 poeng. Det synes redaksjonen er bra. I dag var det så nære, men ett poeng er mye bedre enn ingen. I dag kunne alt ha skjedd.

Nå er det bare 3 dager til semifinalen i cupen. Runar står på den andre banehalvdelen. Vi er klare for oppgaven og skal til Spektrum.

Haslum – Viking 30-30 (17-16)

Mål Haslum: Nicolay Hauge 9, Einar Riegelhuth Koren 5, Anders Røe 5(2), Bård Egil Tobiassen 4, Thomas Kristensen 4, Sebastian Barthold 2, Martin Gravdal Haldorsen 1

Toppscorer Viking: Edwin Fjeldtvedt 9

Haslum: 4 x 2 min, Viking: 4 x 2 min + 2 røde kort.

(Haslum)