Banens beste nok en gang – Haslum

Banens beste nok en gang

Anders Røe ble, som i landskampen sist, kåret til banens beste i Framohallen. Alle Haslumgutta leverte varene i en festforestilling. Hjemme FyllingenBergen måtte se seg slått 36-27.

Før kampen var Fyllingen de store favorittene. Gjestene fra Bærum hadde jo skade på både Erlend Mamelund og Kent-Robin Tønnesen. Men når førstevalgene ikke kan være med, tar de neste virkelig tak. Haslum viste i dag at bredden er stor, og at alle gutta i A-lagstallen er like viktige.

Anders Røe ble dagens toppscorer med sine 11 mål. 10 av de var spillemål, og han brukte ikke mer enn 12 forsøk på å lage alle målene.

Einar var sammen med Bård, Nicolay og Anders sjefene i forsvar. I tillegg hadde han 8 mål på like mange forsøk fra linja.

Bård måtte bekle plassen som venstreback i dag, noe han ikke har gjort på langt over et år. Dette løste han med bravur, og laget 3 mål.

Nicolay var smart i sin offensive forsvarsjobb, og satt et trykk både i ankomst og i angrepspill som skapte store problemer for bergenserne.

Henki fikk tilliten fra start i mål, og responderte godt. Mange viktige redninger både på distanse- og nærskudd gav trygghet til forsvarspillerne.

Og alle de andre gjorde også gode prestasjoner.

Kampen startet bra for Haslum. Etter 5 minutter var ledelsen på 4-1, og mindre var aldri ledelsen. I førrste omgang var laget oppe i en 16-11 ledelse, men vertene scorte omgangens 2 siste mål, og pauseresultatet ble 13-16. De første 13 minuttene av 2.omgang vinner Haslum 9-3, og da var i realiteten kampen avgjort. 16-25 ble til 22-30, og på det meste ledet Haslums menn 35-25.

Dette var virkelig kampen da entusiasmen og innsatsviljen var på topp i 60 min. Nå er det hjem å trene noen dager, før Viking kommer på besøk på søndag. Da bør du være tilstede i Nadderudhallen.

FyllingenBergen – Haslum HK 27-36 (13-16)

Haslum: Anders Røe 11(1), Einar Riegelhuth Koren 8, Nicolay Hauge 6, Bård Egil Toabiassen 3, Thomas Kristensen 3, Sebastian Barthold 2, August Pedersen 2, Ken Marius Krabbe 1, Martin Gravdal Haldorsen, Anders Braskerud, Rune Røed Gauslaa.