Trond Norges beste! – Haslum

Trond Norges beste!

I lørdagens kamp mot Danmark, hadde våre rekrutter mye å hevne. Slik ble det ikke, og Norge tapte nok en gang med 11 mål. Det kunne sett enda styggere ut hadde det ikke vært for en god Trond Tjemsland i mål.

Kampen startet dårlig for de norske rekruttene. Danskene gikk raskt opp i en 4-1 ledelse, før Johannes Hippe og Trond tok ansvar. De danske drengene ledet hele omgangen ut, men det var jevnt. Mye takket være Tjemsland. Til pause stod det 15-13 til Danmark.

Utover i annen omgang ble forskjellen på nytt veldig tydelig. Det var tydelig kvalitetsforskjeller på lagene, og resultattavla gir nok et riktig bilde av forskjellene.

Anders Røe og Thomas Kristensen hadde ett mål hver for Norge, mens Sebastian Barthold gikk målløs av banen. Henrik Ruud Tovås kom ikke på banen i.o.m. Trond Tjemslands sitt flotte spill.