4.november – Haslum

4.november

Sebastian fikk sin første landskamp! 9 Haslumspillere spilte med flagget på brystet! Erlend og Kent Robin ble skadet!

Vi tar hendelsene i kronologisk rekkefølge.

– LM94 med Tom-Eirik på benken spilte kamp mot Kroatia i badebyen Porec kl. 10.00. Med seg på banen hadde han Karl Kibur og August Pedersen. De norske gutta tapte kampen, og reiser lørdag formiddag hjem med 2 seiere og 2 tap i kofferten.

– Samtidig som unggutta spiller i Kroatia, gjør Norges A-lag seg klare for trening i Ekeberghallen. Erlend har slitt med sin venstre albue, og er ikke klar for trening og dagens kamp. Hvor lang tid skaden hans tar å lege er vanskelig å si. Litt ut i treningen finter(!) Kent Robin utover i banen. Får en dytt og skader ryggen. Det er en kink som har satt seg, og det er vanskelig å vite hvor lenge unggutten er ute. Vi satser på at han er klar allerede til onsdag. Einar derimot trente godt og leverte en god innsats i kampen som ble spilt mot Litauen fredag kveld. De norske gutta vant kampen.

– Kl. 16.00 var det klart for rekruttlandslagskamp mellom Norge og Danmark. Hele 5 Haslumspillere entret parketten, også den i Ekeberghallen. Våre menn tapte med 11 mål mot et godt dansk lag. Det som gledet oss i Haslum var at Sebastian fikk sin landslagsdebut. Han spilte også en veldig god kamp. Scoret 3 mål på 4 forsøk, og var god i forsvar. Vi gratulerer. I tillegg til Seb, spilte Thomas, Henki, Anders Røe og Trond også med flagget på brystet.

– Kl 20.00 var det nok en landskamp. Denne gangen var det Rune som var i aksjon. Norge spiller turnering i Drammen, og dagens motstander var Island. Rune og hans landsmenn spilte en god kamp og vant hele 36-24.

Lørdag skjer det nesten like mye. Rekruttlandslaget, A-landslaget og LM92 spiller alle kamp. Forhåpentligvis med suksess for våre beste menn.