Fra barneskole til landslag. – Haslum

Fra barneskole til landslag.

Anders Røe har vært god i høst. Nå er han tatt ut til rekruttlandslaget som skal spille kamper fredag, lørdag og søndag. Anders fikk telefon fra håndballforbundet tidligere i uka, men pga praksisuke i lærerutdannelsen kunne han ikke reise på så kort varsel. I helga skal han ta imot danske landslagspillere i stedet for 2.klasse elevene ved Blommenholm skole.

Vårt rekruttlandslag skal møte de danske rekruttene til 3 kamper. Fredag i Ekeberghallen, Lørdag i Skedsmohallen og søndag i Drammenshallen. Fra før har vi, som nevnt tidligere, Thomas, Trond, Sebastian og Henki på laget. Nå blir altså Anders den femte spilleren, og totalt er det 11 Haslumgutter på landslagssamlinger denne uka. I tillegg er Tom-Eirik og Erlend Aurmo med LM94 i Kroatia.

Vi kan melde om at alle har det bra. Ingen nye skader, hverken blant de som sliter hjemme i Haslumhallen eller de som spiller med flagget på brystet.