Internasjonal uke – Haslum

Internasjonal uke

Vi tok turen til Follotrykk Arena der rekrutt- og A-landslaget var samlet mandag. Haslum hadde med hele 7 spillere, og var med det den dominerende klubben.

På den ene siden av skilleveggen, under ledelse av Robert Hedin, fant vi Erlend, Einar og Kent Robin. Tema for økta var ifølge ass.trener Zeljco Tomac forsvar.

Alle våre utenlandsstjerner var på plass, og vi var vitne til en god økt. Einar spilte mye 3`er i forsvar, mens Erlend og Kente gjorde en god jobb som 2`ere. Gledelig å se, var det at Bærumsgutten Kenneth Klev, var tilbake i storslag. For tiden gjør han det bra i tysk bundesliga. Han spiller for det nyopprykkede laget, Bergischer handball-club 06.

På den andre siden av skilleveggen, der våre nest beste var samlet under ledelse av Ole Kristian Strøm og Steinar Ege, møtte vi Thomas, Sebastian, Henki og Trond. Store deler av økta var tilegnet keeperne. I tillegg til våre to, var Elverums Morten Nergaard på plass mellom stengene.

Stemningen var god i hallen, og alle våre hadde det bra og var uten skader.

I morgen er det nye treninger for våre landslag.