Solid seier i Moss – Haslum

Solid seier i Moss

Med en sterk 8 målseier over Herulf i Mossehallen, viste gutta at de er tilbake i storform. Resultatet ble 27 -35, etter at det stod 12-20 halvveis.

Det startet jevnt, og med lite mål da lagene møttes i kveld. Men etter 15 minutter sa Bærumsgutta takk for seg, giret ned og stakk ifra. Deretter var det aldri spennende. Forsvarsjobben til gutta våre var god, og både Henki og Trond leverte varene i mål.

Ingen spesielle skal trekkes frem i dag. Kollektivet og en enorm innsats «gjorde susen». Det er sånn vi vil ha det. Nå er det en internasjonal uke, hvor veldig mange skal på landslagssamling. Neste kamp for oss er seriekamp mot FyllingenBergen i Framohallen onsdag 9. november. Frem til det skal vi trene mye og bra.

Herulf – Haslum HK 27-35(12-20)

Kent-Robin Tønnesen (9), Erlend Mamelund (7), Thomas Kristensen (4), Sebastian Barthold(4), Einar Riegelhuth Koren (3), Anders Røe (3), Nicolay Hauge (3), Martin Gravdal Haldorsen (2)