Syng for pingvinene – Haslum

Syng for pingvinene

For aller første gang vil pingvinene i Antarktis få en eksklusiv konsert i sitt eget Penguin Kingdom. Som du ser har vi endret bakgrunnsbildet til pingviner opp/ned som de jo er på sydpolen. Sammen med vår samarbeidspartner WaterCircles vil vi sette fokus på det globale miljøet.

Konserten er del av en ekspedisjon til Antarktis hvor man vil sette fokus på de kommende 100-årsutfordringer – kampen for miljøet. Bidra du også – bli en del av koret og la din stemme bli hørt i Antarktis!

Bli med å synge for pingvinene, se pingvinkonserten live og følg Return to the Penguin Kingdom-ekspedisjonen på www.spiritofamundsen.com. Alle som er med å synge eller registrerer seg for konsertbillett blir med i trekningen av flotte premier hver uke, helt frem til ekspedisjonens slutt.

Vi i Haslum ser viktigheten av miljøet, og ønsker å bidra til å sette fokuset på miljøtiltak. På vår hjemmekamp mot Viking i november ber vi derfor deg om å være en del av koret. Alle som kommer i hallen vil bli en del av det landsomfattende pingvin-koret. Vi kommer også å sende stafettpinnen videre til andre håndballklubber.