3 på A-landslaget – Haslum

3 på A-landslaget

Kent Robin er tatt ut på A-landslaget. Sammen med Einar og Erlend skal han spille Bring-cup i begynnelsen av november. Kente er eneste spiller som er født på 90-tallet. Dette viser at Hedin har tro på venstreslegga. Det har vi også !

Samtidig skal de nest beste spille samme turnering. Her har vi fått med begge målvaktene våre. I tillegg er Thomas Kristensen og Sebastian Barthold med. Dette gjør at Sebastian trolig får sin første landskamp. Haslum-gutten har aldri vært på junior eller ungdomslandslag. Det viser at man ikke trenger å være i norgestoppen som juniorspiller for å komme med på et seniorlandslag.

Bring-cup som gutta skal delta på arrangeres i Oslo og omegn 3. – 5. november. Du har dermed mulighet til å se våre gutter «live». Follotrykk Arena, Ekeberghallen og Skedsmohallen er arrangører.

Om 2-3 år satser vi på at Bærum har en flott hall vi kan arrangere landskamper i.