Deilig seier! – Haslum

Deilig seier!

De var en kamp for mannfolk i Nadderudhallen i kveld. 2 fysisk robuste lag møttes, og ingen ga ved dørene.

Det startet bra for Nøtterøy som tok ledelsen med 1-0. Deretter var det Haslum som overtok og gikk opp i en 3-2 ledelse. Resten av kampen var hjemmelaget i ledelsen. Allikevel var det en jevn kamp. Haslum gikk opp i 4-5 måls ledelse flere ganger, men vestfoldingene gav aldri opp og kom tilbake gang etter gang.

«Kampen var et steg i riktig retning i forhold til prestasjonen mot BSK/NIF. Forsvaret er til tider veldig bra. Nå gjenstår bare å være enda mer fokusert i de viktige periodene, når vi leder med 4-5 mål. Da har vi mulighet til å drepe kampen, men blir slurvete i angrepspillet. Dette gjør at Nøtterøy får «kontakt» igjen. Vi må bli mer kyniske.», sier Tarjei til redaksjonen.

«Nå er det 14 dager til neste kamp. Den tiden skal vi bruke til å jobbe med detaljer, og å fortsette den gode trenden fra i dag.»

For de 500 oppmøtte i Nadderudhallen i dag, var det godt å se at Bård Egil var tilbake på banen. Han har litt igjen til toppformen, og trenger litt pauser innimellom, men viste gode gamle forsvarstakter.

Kampfakta:

Haslum HK – Nøtterøy IF 32-30 (19-16)

Mål Haslum: Kent Robin Tønnesen (7) Erlend Mamelund (7) Martin Gravdal Haldorsen (3) Marius Braskerud (3) Anders Røe (3) Thomas Kristensen (3) Nicolay Hauge (2) Sebastian Berthold (2) Rune Røed Gauslå (2)

Toppscorer Nøtterøy: Maximillian Jonsson (8)

Utvisninger: Begge lag 3 x 2 min.