Nøtterøy på besøk – Haslum

Nøtterøy på besøk

Nøtterøy er nyopprykkede fra 1.div, og har hatt en tøff start på sesongen. I sommer viste de gode takter, og de fysisk store vestfoldingene leverte gode resultater. I serieåpningen har det kun blitt 3 poeng på 5 kamper.

Med en skadefri Johnny Jensen som sjef på banen, er det ikke noen lett motstadner som gjester Nadderudhallen onsdag kl 19.00. Johnny kommer til å dele ut juling i forsvar, og vi skal være klare for kampen. Sammen med seg i midtforsvaret har han en tsjekker på 203cm, så det er noen robuste gutter vi møter.

Vi skal møte Nøtterøy med det vi alltid forsøker å gjøre. Godt forsvarspill, raske kontringer og hurtig angrepspill. Som alltid vil nøkkelen til suksess ligge i forsvarspillet. Vi vet at vi alltid scorer nok med mål, og derfor er forsvaret det aller viktigste.

Spørsmålstegnene denne gangen er Einar og Bård. Einar knakk jo nesa, og er noe usikker før kampen. Bård ser ut til å være tilbake fra skade. Endelig beslutning om han spiller blir tatt dagen før match. Han er en viktig forsvarspiller for oss.

Så er det bare for deg å komme deg til Nadderudhallen på onsdag. Vi skal som alltid engasjere, skape entusiasme og forhåpentligvis briljere.