‘Betongbørsen’ – Haslum

‘Betongbørsen’

Allerede etter to runder ser vi at 'Betongbørsen' virker.

Håndball er en lagsport, men laget er satt sammen av enkeltspillere. Målet med Betongbørsen er å gi alle som ser på anledning til å vise spillerne at vi bryr oss, og setter pris på når dere spillere gir det lille ekstra av dere selv.

Ikke bare basert på «ekspert» kommentarer fra fagfolk. Men finne den blandingen av hjerte og kvalitet som er med på at vi liker å se på Haslum HK.

På lik linje med IDol, X-factor, Skal vi danse etc. får vi resultater som viser at vi setter pris på både kvalitet og inspirasjon. Litt som «vem har du lyst til å se igjen i neste runde».

Betongbørsen er ikke fagjury, så vi har lov til å stemme akkurat som vi vil. Uansett om det er fordi det er en du liker, kjenner, spiller på samme plass som selv, er fadder for laget dattern din spiller på, allid blid, står på og har innsats…… Eller rett og slett den eller de som spilte best.

I første runde var det Kent Robin Tønnesen som stakk av med øverste pallplass. Denne gangen var det Erlend Mamelund som ble stemt øverst. På en ikke så alt for god dag for Haslum førte han ann og lagde ni mål på tretten skudd (70%).

Vi gratulerer Erlend Mamelund med seieren.

BSK/NIF 1.oktober 2011
Spiller Navn Poeng
11 Erlend Mamelund 6
6 Sebastian Barthold 5
10 Nicolay Hauge 4
15 Kent Robin Tønnesen 3
7 Marius Braskerud 2
13 Martin Gravdal Haldorsen 1


Klikk her for å se resultatene fra Haslum vs Viking

Vi gratulerer også Liv som med sin stemme på Nicolay Hauge ble «stemmevinner».
Premie overleveres etter nærmere avtale.