Blodet sprutet – Haslum

Blodet sprutet

Situasjonen skjedde rett etter fredagens trening i Haslumhallen. Blodig og blek kom Henki ut av dusjen. Blodet rant.

En sjokkert men fattet trener, Tarjei Sundal, lurte på hva som hadde skjedd.

Til svar fra Henki fikk han at Bård hadde slått han ned. En krangel etter mange skudd rundt hodet på treningen hadde eskalert og endt i blodbadet.

Skadene så ikke så alvorlige ut, og Bård ble kontaktet av treneren for å få klarhet i situasjonen. Gutta fikk beskjed om å fikse opp i dette selv, noe man må kunne forvente av gutter på 24 og 25 år.

2 timer senere ringte trenerteamet til Henki for å høre hvordan det hadde gått. Det stod greit til med målvakten, men han og Bård hadde ikke snakket sammen. En ny telefon til Bård ble tatt slik at gutta kunne»skvære opp». Bård skulle ringe Henki.

Etter 15 min fikk Tarjei en telefon fra Henki, som hadde vært i leketøysbutikk i dag og kjøpt blodampuller. Situasjonen var regisert på en fremragende måte av gutta. Gode venner og med glimt i øyet som alltid. Undertegnede og Martin gikk rett på og var gode fredsmeglere i «striden».

Vi ser alle frem til kampen i Nadderudhallen i morgen. Kan ikke garantere at det ikke blir blod på banen da, men garantert ingen ampuller.

Tarjei 🙂

(Haslum)