Vi er videre i cupen! – Haslum

Vi er videre i cupen!

Det var ikke den beste forestillingen, men det er en ting som gjelder i cupen. Seier!

Med Einar ute med brukket nese, var det mange som var spent før dagens kamp. Bård som er vår linjespiller nr 2 er langtidsskadd, og Rune Gauslå som vi har hentet fra Oppsal er ikke spilleklar før i morgen. Dette førte til at Ken Marius Krabbe og Anders Røe måtte bytte på linjeposisjonen.

Fra starten av var den Viking sim målvakt som stjal showet. Han hadde 5 redninger før det endelig ble gjort endringer på resultattavla. Da ledet Viking 2-0. Det første kvarteret av omgangen fulgte lagene hverandre tett, deretter klarte vi å skaffe oss et forsprang som gjorde at ledelsen var 20-15 halvveis.

Tidlig i annen omgang økte forspranget, og vi var på det meste oppe i en 9 måls ledelse. Viking ga dog aldri opp, og nærmet seg noe mot slutten av kampen. Seieren var aldri truet, men det ble da litt spenning.

En sterk seier over en av favorittene til seriegullet i årets Postenliga. I morgen er det trekning, både for seniorene og juniorene.

Kent Robin Tønnesen ble kåret til dagens Puma-spiller, altså bestemann.