Fra åpen dør til Modulvegger – Haslum

Fra åpen dør til Modulvegger

Trond var en av mange som ikke hadde noen god dag på jobb mot Follo sist. I dag satte han standarden fra første skudd.

Mot normalt gikk Haslum raskt i ledelsen mot DHK i fredagens kamp. Drammenserne klarte aldri å komme ajour. Da Geir Oustorp tok timeout etter 3:35 stod det 0-4 på tavla. De 4 målene foran var Haslum også til pause. Stillingen var da 16-20.

I annen omgang tettet gjestene virkelig igjen bakover. Aggresivt forsvar gjorde at Trond stengte målet og forspranget økte sakte men sikkert. Etter 18 minutter spill av omgangen ledet Haslum med hele 10 mål. Deretter var det ikke tvil om hvor poengene skulle ende.

Seieren med 8 mål var svært solid. Forsvarspillet var veldig bra og fremover spilte Bærumsguttene, eller bruspulverguttene som drammenserne kaller oss, smart og effektivt.

Allerede førstkommende onsdag er det Viking som kommer på besøk til Nadderudhallen. Denne gangen for NM-kamp.

DHK – Haslum HK 28-36 (16-20)

Kent Robin Tønnesen (10), Erlend Mamelund (6), Thomas Kristensen (5), Einar Riegelhuth Koren (5), Sebastian Barthold (4), Anders Røe (4), Nicolay Hauge (2), Marius Braskerud, Martin Gravdal Haldorsen, Anders Braskerud, Ken Marius Krabbe, Håvard Johannesen, Trond Tjemsland, Henrik Ruud Tovås

Toppscorer DHK: Gøran Sørheim (8)