Verst mulig start! – Haslum

Verst mulig start!

Haslum presterte langt under pari, og må løfte seg mange hakk før borteoppgjøret mot Drammen på fredag.

Haslum taklet ikke trykket i Follo Trykk arena. Dermed ble det en velfortjent seier til Follo HK.

– Det er lenge siden vi har sluppet inn 37 mål. I dag var ingen av spillerne på det nivået vi vet de har inne. Spesielt var det forsvarsarbeidet som sviktet. Intensiteten var altfor liten. Det ble gjort enkle feil, som man blir hardt straffet for i Postenligaen. Vi har få redninger, og i tillegg bommer vi veldig mange gode sjanser fremover.sier er skuffet ass.trener Tarjei Sundal

– All honnør til Follo som gjør en god kamp. De fighter og utnytter våre svakheter, og med den nye flotte arenaen har de også fått sin 8.spiller på tribunen. Mange kommer til å reise herfra uten poeng.

Førstkommende fredag er det ny bortekamp for våre menn. Da står Drammen på den andre banehalvdelen. Før den tid skal det trenes hardt og riktig. Det blir nok et mye bedre Haslumlag som entrer parketten i Drammenshallen.

Dette skriver østlandets blad om kampen