Follo, verdens beste lag? – Haslum

Follo, verdens beste lag?

Ja, hvis du kjenner Jan-Ivar Lorentzen så skjønner du kanskje hva jeg sikter til.

Vi jobber sammen på Wang for tiden etter at han tok jobben som vikar for Vigdis Holmeset som skal til seters for å høste OLgull i London.

 

For  det meste Jan-Ivar driver med, stedet han bor, fylket osv er verdens beste.  Han trener verdens beste klubb, det sier han iallfall selv.  Det er jo bl.a fordi det ligger ganske nærme verdens beste fylke.  Ja, du gjetta rett, det er ”harryhandelsfylket” Østfold. 

 

Det som er litt kult med Jan-Ivar er at han lever etter ordtaket ”dritt blir ikke konfekt selv om man pakker det inn i sølvpapir”.  Han sier jo det han mener, bare av og til kan det bli litt heftig.  Sa, jeg forresten at han bor i verdens beste by? (trur det er by), Meieribyen Skiptvedt.

 

Men han er glad i klubben sin, det skal han ha.  Han er flink til å selge klubben og skryte av den.  Det er nok av oss som dysser oss selv ned.  Vi trenger noen som stikker fram trynet litt og tør  være litt annerledes.  A4 er kjedelig!

Hva er bra med Follo da, siden de er verdens beste?  Jo, i følge Jan Ivar har de verdens beste og mest rutinerte oppmann med seg i Jan Magnor.  Han har uttallige historier om Fredensborg og annet som jeg bare har hørt om før jeg begynte med håndball.  De har hvertfall verdens beste fysio i Ingvild Helland Anderson.  Hun la meg til på facebook her forleden.  Da kom det bare melding fra Jan-Ivar.  Hold deg unna hun er vår, verdens beste fysio.  Også har de verdens flotteste gjeng, sier en stolt trener.

Har vi sjans mot Follo da?  For nå har de jo fått den fineste hallen også.  ”Bare gled deg til å komme til verdens fineste hall”, var det siste han sa på Wangøkten  på onsdag.

 

Vi gleder oss til kamp, for oss blir det jo serieåpning.  En knallstart mot et tøft 321 forsvar, ikke verdens beste, men Norges beste.  Av og til så toner han seg ned!

 

Nei , jeg er enig med Jan-Ivar, det blir iallfall verdt å komme seg til nye Follotrykk Arena for å se kampen.

Om vi ikke er to av verdens beste lag, så skal vi i all fall sørge for at det blir verdens beste duell, I Jan-Ivar sin ånd.

 

Vi sees på søndag!

 

Hilsen Tom-Eirik