Haslum forsterker! – Haslum

Haslum forsterker!

Etter at Oppsal måtte trekke laget fra Postenligaen, sto Rune uten klubb å spille for. Hans innsats siste del av fjoråret gjorde at Haslum fikk øynene opp for unggutten fra Oslo. I dag var linjespilleren på sin første trening med seriemesterne.

Rune er bare 18 år, men har en fysikk som mange missunner han. Med sine 193 cm og 98 kilo vil han kunne bite godt fra seg både på junior og seniornivå.

Vi tok en liten prat med Tom-Eirik om hans syn på Rune.

Hvilke kvaliteter ser du hos Rune?

Han har en bra fysikk og en god spilleforståelse. I tillegg er han en av de beste juniorspillerne jeg har trent, til å spille forsvar. Rune er en skikkelig fighter fra Oslo Øst. Der er de ikke kjent for å stå med lua i hånden.

Hvilken posisjon vil Rune få i laget?

Han er en læregutt bak Einar, men hvilken læremester han har fått. Han vil trolig få sjansen i løpet av sesongen, og vi henter han ikke inn bare for fremtiden, men også for at han kan prestere allerede nå.

Det blir spennende å se Rune på parketten. Nå som Bård er skadet, skal dere ikke se bort fra at han er på banen allerede om 14 dager, når karantenetiden for overgangen er over. Rune kommer ikke til å flytte til Bærum, men bo hjemme på Holmlia. Han går nå siste året på Wang Toppidrett.