Enkel seier mot LFH 09 – Haslum

Enkel seier mot LFH 09

LFH 09 inviterte til fest i Jorekstadhallen onsdag kveld. Og supporterne hadde fylt hallen, og lagde en flott stemning.

Hjemmelaget startet med en flott flyver som satt gjestene fra Bærum ut et lite sekund. Deretter var det Haslum som viste at de hadde klasse. Tempoet i Postenligaen er noen hakk høyere enn i 3.div, og det ble mange kontringsmål i 1.omgang. Til pause ledet Haslum 27-11.

I andre omgang roet gjestene litt ned på tempoet, og spilte mer etablert angrep. Dette førte til at omgangen ble jevnere enn den første. Hjemmelaget viste at de har noen unge gutter som kanskje kan ta steget oppover i seriesystemet om noen år. Kampen endte 46-21.