Slik gikk første serierunde – Haslum

Slik gikk første serierunde

Drammen – Elverum (27-26). Et Drammenslag som har vært gode i oppkjøringen tok fredag imot gull-favoritt Elverum. Det ble, som mange hadde ventet, en tøff og jevn batalje. Årsaken til hjemmeseieren må vi si var en veldig god Mathias Kolstad Holm i DHK-buret. Han var direkte matchavgjørende i 2.omgang. Skuffelsen for mange var vel hjemvendte Christoffer Rambo, som bare klarte å lage 2 mål.

BSK/NIF – ØIF Arendal (27-23). BSK/NIF tok en veldig sterk hjemmeseier over ØIF som har slitt mye i oppkjøringen. Egderene har en relativt tynn stall, og er avhengig av at start 6`eren leverer varene. BSK kriget godt i forsvar sies det, og Dusan rullerte mye. Stor usikkerhet rundt begge lag.

Fyllingen Bergen – Runar (33-30). De unge og raske overvant de litt eldre og tyngre fra Vestfold. Med sitt 5:1 forsvar ble det for vanskelig for Runar, selv om de scorte hele 30 mål. Nykommerne i Fyllingen fikk vise seg frem på en positiv måte.

Nøtterøy – Viking (28-33). Nøtterøy som har vært nærmest ustoppelige i treningskamper i høst fikk det tøft mot sterke Viking hjemme i Nøtterøyhallen. Rogalendingene kom noen mål foran i 1,omgang, og slapp aldri NIF helt inn på seg. 12 mål av Strand og 10 av Johnsson viser at noen har stilt inn skuddarmen allerede.

Herulf – Follo (30-34). Follo ble for sterke i «lokal-derbyet». En noe famlende åpning av Herulf, med mange tekniske feil gjorde at Follo kom foran i mål-protokollen. Gjestene ledet stort sett hele kampen med alt fra 1 – 5 mål. Josefsson for hjemmelaget var god, og laget 9 mål.

De nyopprykkede tapte, gullfavoritten tapte. 2 lag fikk ikke spilt. Postenligaen er i gang….