Kan Haslum lære noe – Haslum

Kan Haslum lære noe

Etter å ha lest Aftenposten.no og artikkel på Oppsals nettside virker det som om Oppsal bekrefter at dette ikke bare er snakk om sykemeldinger som gjorde at de ikke stilte til Postenligakamp.

Haslum har ikke tenkt å delta i debatten om det var riktig av ledelsen i Oppsal å ikke spille Postenligakampen når de hadde nok spillere, eller hva man skal gjøre med spillere som ikke møter til kamp. Dette er det andre som må ta stilling til.

Men i mange Postenligalag går (nesten) hele lagets budsjett til spillerne og reise. Det er med andre ord ingen eiere eller stor adminsitrasjon som stikker av med pengene. For å få det til å gå rundt er det en rekke frivillige som bruker fritiden sin for håndballen, og dette uten noen økonomisk godtgjørelse. Det er derfor viktig at alle drar lasset sammen «i gode og dårlige dager».

På samme måte som i mange bedrifter er det også noen ganger tøffe tider i håndballklubber. Håndballen er en lagidrett på og utenfor banen, og «vinner sammen og taper sammen».

Spørmålet er: Kan vi i Haslum lære for av dette slik at vi utvikler oss?