Shalom – Haslum

Shalom

Ikke alltid lett når man blir tatt ut til kontroll klokken 03.00.

Hjemreisen til Norge startet fra hotellet 01.30, og etter en del kø på flyplassen blir 206 cm høye Krabbe tatt ut til sikkerhetskontroll.

Der ble det raskt avklart han ikke var på alpinsamling, men spilte håndball. Da han ikke hadde fått noen gaver og hadde pakket for reisen selv slapp han under sterk tvil gjennom. Noen lagkamerater sier at dette kun skyldes at sikkerhetskontrollen mente at det var best for alle parter at han ble fraktet ut av landet.

Samtalen med den kvinnelige vakten ble oversatt av en behjelpelig medspiller som i følge seg selv er god til å lese på leppene. Resten av samtalen dreide seg, -igjen ifølge samme medspiller, om hva to unge mennesker snakker om når de treffes ute om natta.

Haslumgutta lander på Gardermoen i ettermiddag. Etter litt mer søvn ser de frem til å starte opp Postenligaen på lørdag.