Carpe diem ! – Haslum

Carpe diem !

I dag starter sesongen. Kl 18.00 lokal tid møter vi de islandske mesterne Hafnafjordur i champions league kvalifisering.

Vi må vinne 2 kamper her nede for å bli en del av det edle selskapet i mesterligaen. Første hinder på veien er gutta fra sagaøya. Vi er godt forberedt, og gleder oss til å ta fatt på oppgavene som ligger foran oss. Hafnafjordur har gjort en del endringer siden i fjor. De har forsterket med unge islandske spillere, og det finnes mange kvaliteter i laget. Det blir garantert en spennende kamp, som vi forhåpentligvis vinner.

I skrivende stund, kl. 10.30, har alle spillerne fått i seg god frokost. Om en drøy time skal vi ha et videomøte med gjennomgang av vår motstander og hvordan vi bør spille. Dette gjøres før alle kamper vi spiller, så oppladningen blir akkurat som vanlig. Etter møtet blir det avslapping og individuelle forberedelser til kampen. Noen vil gå seg en tur, noen sove, noen vil spille kort, mens andre ser film eller hører på sin favorittmusikk.

3 timer før kampstart spiser vi en god lunsj med proteiner og karbohydrater. Bussen går fra hotellet 2 timer før kampstart og vi ankommer hallen 1 time og 40 min før kampstart. Der blir det først en liten spasertur, før individuelle og felles forberedelser. Etter kampen blir det å stappe karbohydrater i munnen på gutta, før vi ser 1. omgang av kampen mellom Macabi Richon og Metalurg som spilles etter oss.

Vi gleder oss!!!