Klager i Israel! – Haslum

Klager i Israel!

Mye har skjedd siden i går. Pressekonferanse, trening, tur til Jerusalem og mottagelse hos norges ambassadør til Israel.

Dette har skjedd:

I går, torsdag, reiste Tom-Eirik og Einar på pressekonferanse etter treningen vår. Ingen norske journalister var blant de 10 fremmøtte. Metalurg fra Makedonia ble sett på som den store favoritten blant deltagerene, selv om Lino Cervar (trener for Metalurg) forsøkte å skyve favorittstempelet over på Haslum.

I dag, fredag, møtte gutta klare for trening kl. 08.15. Treningen var lagt til kamparenaen som var veldig bra. Økta gikk med til den siste finpussen på detaljer før morgendagens kamp. Alle mann er friske og vi er klare for kvalifiseringen.

Etter trening og dusj bar det med buss til Jerusalem, hvor vi fikk kulturell føde i noen timer. Det var en flott tur, hvor vi besøkte mange av stedene som er omtalt i religionsbøkene og bibelhistorien. Ambassaden hadde ordnet en flott guide for oss, så vi ble tatt godt hånd om. Gutta fikk også en tur til klagemuren. (se bilde)

Etter Jerusalemturen ble til tatt imot av ambassadøren i sitt hjem utenfor Tel Aviv. Dette var en hyggelig gest fra moderlandet sin representant.

I morgen er det kamp. Vi skal ikke ha flere treninger, men et spillermøte på formiddagen. Kampen spilles kl 18.00.

Her er bilder fra siste 24 timer.