Takk for initiativet! – Haslum

Takk for initiativet!

Det ble en følelsesladet opplevelse da IL Holeværingen arrangerte kamp til inntekt for Utøya.

Håvard Johansen og hans hjelpere i klubben hadde laget en ramme som var verdig og fin. Spillere fra både Haslum og Drammen følte samholdet og kjærligheten som har preget lokalsamfunnet i Hole etter tragedien 22.juli.

Felles oppvarming og en flott seremoni i forkant av kampen satte stemningen i Kleivhallen tirsdag kveld. Holeværingen hadde invitert til håndballfest, og inntektene fra kampen gikk i sin helhet til oppbygging av Utøya. Hallen var fylt til randen, og gutta på parketten prøvde så godt de kunne å lage en morsom og fartsfylt kamp. Dette var dagen for flyvere og doble flyvere, for skudd bak ryggen og andre artistiske avslutninger. Det var tiden for vennskap og ikke for harde, stygge taklinger. Vi ville vise Hole-beboeren at hele håndball-Norge føler med de. Vi ville bidra til festen.

Kampen i seg selv er det ikke så mye å si om. Haslum vant til slutt 37-34, så det ble nok mål. Vi håper alle på tribunen hadde en flott opplevelse, og vil nok en gang takke IL Holeværingen for intitiativet og forespørselen vi fikk.

(Haslum)