Utlignet i sluttsekundene – Haslum

Utlignet i sluttsekundene

Man Haslum varierte mye også i sin siste kamp i  Haslum-Cup.

Uten en syk Einar Sand Koren og en skadet Bård Egil Tobiassen måtte Ken Marius Krabbe ta større ansvar begge veier på banen. To arbeidsoppgaver han fikk godkjent på.

Haslum kom godt i gang og førte kampen med ett-tre mål de første tyve minuttene. Men etter å ha sluppet seg litt ned i forsvar samtidig med at tempoet i angrep sank gikk Skøvde forbi. Til pause lå Haslum derfor under med 15-17.

Andre omgang fortsatte der første slapp. I ankomstfasen var Haslum tamme og nølende, og utnyttet ikke godt nok de sjanser som bød seg. Samtidig satt ikke distanseskuddene.

Skøvde ville litt mer og med ca ti minutter igjen ledet de med fire mål (20-24). Vi sier ca. fordi kampuret i Nadderudhallen tok formidagslur. De siste fem minuttene lå Haslum stort sett under med to-tre mål, men med under et minutt igjen reduserte Haslum til 26-27.

Da Haslum erobret ballen med ti-femten sekunder igjen tok Tom-Eirik og Tarjei time-out. Hva de avtalte hvet vi ikke, men det virket. Med fire sekunder igjen utlignet Sebastian Barthold til 27-27 fra streken.

Vi ser i hele turneringen et Haslumlag som når det er satt opp riktig er bedre enn fjorårets lag på samme tid. Neste helg må og skal de vise sitt beste i to ganger tretti minutter. Vi gleder oss til Tel Aviv