Haslum Scandic cup 2011 – Haslum

Haslum Scandic cup 2011

God matching for alle deltagende lag, og seier til Skövde etter 3 seiere og 1 uavgjort.

Haslum HK inviterte til Haslum Scandic cup for elitelag, 25.-27.august. Deltagende lag har vært Drammen HK, IF Skövde, ØIF Arendal, Follo HK og Haslum HK.

Det har stort sett vært jevne kamper, og alle lagene er fornøyde med utbyttet. Nye spillere, nye systemer og mange slitne kropper har ført til at ingen av lagene har hatt toppformen inne. Det blir nok adskillig bedre når Postenligaen starter om 14 dager.

For Haslum sin del skal toppformen være på plass allerede om 1 uke. Onsdag 31. august reiser Bærums-gutta til Israelske Tel-Aviv for å spille kvalifisering til Champions league. På lørdag spiller Haslum HK – Hafnafjordur (Island), mens Maccabi Srugo Rishon Lezion (Israel) – Metalurg, Skopje(Makedonia) møtes i den andre kampen. Vinnerene møtes i finalen, mens taperne spiller om 3. plassen. Vinneren av finalen får plass i Champions league. Vi satser på at Haslum HK tar plassen.

Følg med for informasjon fra Israel.

(Haslum)