En omgang – Haslum

En omgang

Etter å ha ledet 16-12 til pause fulgte Haslum opp med å ta lange pauser i andre omgang. Resultatet ble 28-32 tap mot Drammen.

Haslum startet  solid både i forsvar og angrep.  Etter at Thomas Kristensen og Sebastian Barthold kontret eller ble spilt opp gikk Haslum raskt opp 6-2 ledelse. Og Haslum holdt på denne ledelsen gjennom hele omgangen.

I andre omgang ble forsvaret lagt litt om og beina «var ikke tilstede». Flere tekniske feil sammen med dårligere skudd og en god Mathias Holm i Drammens mål snudde kampen de første femten minuttene i andre omgang. Resten av omgangen ledet Drammen med mellom tre og seks mål.

Selv med mye bytter er ikke tyve mål bakover godkjent, ei heller ikke tolv mål fremover.