En god nabotur! – Haslum

En god nabotur!

Det er tredje året på rad Haslum har vært hos tidligere Haslumtrener Proppen i Malmø på turnering.



Utbyttet av årets tur har vært supert.  Kombinasjonen god svensk matching og det å bruke tid sammen er elementer for en suksesfull tur.

I og med at vi har noen nye spilllere som skal inn i systemene og lære de andre å kjenne er det viktig å bruke treningskampene til å prøve og feile, spille og analysere, prøve formasjoner og kombinasjoner.

I Sverige har vi fått  mange svar, og det mest gledelige av alt er at vi viser at vi holder et høyt nivå når det klaffer.  Erlend fikk kjenning med lysken og spilte kun 10 minutter av kamp 1.  Da er det plutselig andre som tar ansvar og tråkker til. Honør til Anders Røe som har vist seg fra en god side i helgen. Begge målvaktene gjør også en bra kamp hver, og viser at de har et bra høyestenivå inne. Det gjelder bare å finne stabiliteten. Det vil vi trenge gjennom en lang sesong, hvis vi skal havne i toppen.

De svenske lagene (Drott, Malmø og Kristianstad) er lag som holder godt norsk postenliganivå, og at vi holder følge med og vinner ser jeg på som et styrketegn. Men og det er et men, det er fortsatt langt å gå til matchform.  Og vi vil fortsatt ha jobb med formasjoner og kombinasjoner som skal sitte til spesielt CL-kvalikken og seriestarten i starten av september.

Til helgen så er det for første gang Scandic Haslum Cup, med både elite – og yngreslag.  Det blir moro, følg med på hjemmesiden for kampoppsett og informasjon!

Lagene som kommer er, Skøvde fra Sverige, Follo, Arendal og Drammen fra Postenligaen.

Vi gleder oss allerede, og vi lover å komme tilbake med inntrykk og tanker etter våre egen cup også.

 

Fortsatt god sensommer!

 

Tom-Eirik Skarpsno

(Haslum)