Haslum; uavgjort mot Malmø – Haslum

Haslum; uavgjort mot Malmø

Etter å ha ligget under 29-32 seks minutter før full tid, spilte Haslum 32-32 etter at Sebastian Barthold satte inn kampens siste mål.

Motstander var Malmø. Et lag som under Proppens ledelse er i god utvikling. Vi som har fulgt med Haslum noen år husker Proppen fra tiden han trente Haslum. Den gang var Tom-Eirik hans assistent-trener. Nå stod de ved hver sin benk.

Med Erlend Mamelund og Anders Røe på tribunen ble det mye spillertid på resten av laget.

Første omgang var preget av høyt tempo og godt spill, og til pause ledet Haslum 18-17. I andre omgang overtok Malmø føringen, men en opplagt Trond Tjemsland bidro sterkt til at de aldri fikk dra for langt i fra.Og på slutten satt Tom-Eirik opp en litt uvanlig backrekke.

De siste 10 minutter stod nemlig Haslum med Sebastian Barthold, Petter Fossan og Håvard Johansen bak på banen (da var stillingen 26-30). Det var derfor ekstra morsmomt når de sammen med en god Trond Tjemsland (BB) og resten av laget klarte å hente inn Malmøs tremålsledelse og sikre uavgjort.