KENTE var igjen landslagsgod – Haslum

KENTE var igjen landslagsgod

Drott er et av Sveriges beste elitelag og var første motstander for Haslum under Quality Malmö Cup. Tross en Kente i storform endte det med et 35-39 tap.

1.omgang bar preg av en lang reise i kropp og hode. Ingen av spillerne hang med i fotarbeid eller i hodet.

Gang etter gang slapp Drott enkelt til enten i angrep eller på kjappe kontringer. Robert Bladh, Drotts målvakt, hadde en redningsprosent i første omgang på 50%. Han bidro derfor sterkt til at Drott lagde ni mål på kontra i 1. omgang.

Haslum arbeider inn alternative forsvarsformasjoner, men denne gangen løste Drott enkelt Haslums utgrupperte 5:1 forsvar.
Til pause var stillingen 15-21.

2.omgang uten en småskada Erlend Mamelund (som kun spilte 15 min av 1 omgang) våknet Haslum noe.

Litt mer med i hodet og kropp, litt mer forsvarsspill og litt flere reddninger. På det miste var Haslum kun 2 baller bak.
Litt tilfeldigheter gjør at Drott til slutt drar i land seieren med 35-39.

«Vi har mye å rette på enda i alle spillets faser og spesielt forsvarsbiten!» sier Tom-Eirik

I dag, fredag, skal Haslum møte Kristianstad kl 17.30.