Haslum seier uten Mamelund – Haslum

Haslum seier uten Mamelund

Med bra forsvar var Haslum klart bedre enn Joakim Hykkerud's svenske arbeidsgiver. Etter 18-12 til pause dro et Haslum lag uten Erlend seieren trygt i havn.

Det var et fornøyd Haslum lag som fredag kveld var samlet til middag.

Etter en mer normal dag, uten 580 km i bil i kroppen, var det et opplagt Haslum lag som fredag ettermiddag stilte til kamp. Nå var både hode og bein med fra første fløyteblås, og da sitter også forsvaret.

I angrep var nok en gang Kente, av mange spådd til å bli Postenligaens beste skuddarm fra høyreback, og Einar Sand Koren som førte an. Begge noterte seg med 8.mål. Nikolay Hauge og Anders Røe fulgte like etter med henholdvis 7 og 5 mål. Resten av Haslums mål var det Marius Braskerud (2), Sebastian Barthold (1), Martin Gravdahl Haldorsen (1) og Thomas Kristensen (1) som stod for.

Erlend Mamelund stod over etter å ha pådratt seg lyskesmerter tidlig i torsdagens kamp mot Drott. Vi vil komme tilbake med mer informasjon så snart vi får det.

Her ser du hva IFK skriver

På lørdag venter Malmø med Proppen på benken.

 (Haslum)