Seier over Odder – Haslum

Seier over Odder

Torsdag kveld tok 1. div laget Odder turen fra Aarhus til Aalborg for å møte våre gutter. Etter en kamp som svingte mye vant Haslum til slutt 31-30.

Kampen startet veldig bra for vårt unge lag. Etter 9 minutter ledet vi med hele 8-1. Deretter gikk vi inn i en slurvete periode, samtidig som de 2 i gult var «veldig» danske. Dette, sammen med en god del bytter, gjorde at Odder tok oss igjen. Til pause var det Haslum som lå under med 14-18.

2. omgang viste at det med litt skjerping var stor forskjell på lagene. Selv om vi ble møtt av et robust dansk lag, malte vi på og endte opp med seier med 31-30.

Oppsummering: Slurvete og svakt i 20 minutter i 1. omgang, mens resten til tider var bra.

Haslum HK – Odder 31-30 (14-18)

Erlend (12), Einar (8), Nicolay (4), Marius (3), Anders Røe (3), Håvard (1)

Fredag ettermiddag møter vi ØIF Arendal til kamp her i Aalborg, før vi tar turen hjem igjen til Norge.