Kampsesongen i gang – Haslum

Kampsesongen i gang

Haslum HK tapte sesongens første treningskamp, men ga Aalborg sine proffer kamp til døra.

Etter å ha vært i gang med trening i en uke, dro Haslum sine menn til Danmark grytidlig mandag morgen. Ikke før hadde de kommet seg til H.C Andersens hjemland, så ble de unge guttene kastet inn i løvens hule. Aalborg sitt stjernegalleri stod på motsatt banehalvdel.

Kampen startet jevnt, men med vertene noen mål foran i protokollen. Våre tidligere Danmarkproffer, Einar og Erlend, var veldig bra, og kombinerte flott angrepsmessig. 1. omgang ble en målrik affære, og til pause ledet Aalborg med 21-17.

2.omgang startet med måltørke for Haslum, men bakover var forsvaret solid, så Aalborg klarte ikke å «dra ifra». Utover i omgangen tok vi kraftig innpå, og var på det nærmeste 1 mål bak vertene. Noen slurvefeil de siste 5-6 minuttene gjorde imidlertid at Aalborg vant kampen med 38-31. Veldig positivt ved siden av våre tidligere proffer, var unggutten Håvard Johansen. Han scorte hele 4 mål på landslagsmålvakt Ole Erevik.