Kente toppscorer igjen – Haslum

Kente toppscorer igjen

I sin andre kamp i VM, beseiret Norge Serbia med 29-26, etter å ha ledet hele 16-9 til pause. Kent Robin Tønnesen ble norsk toppscorer med 8 mål.

Kampen startet fantastisk for de norske gutta. Et kompromissløst forsvar gjorde at serberne sjeldent kom til avslutning på mål. Dette førte til en del kontringer, og raskt en klar ledelse. I angrep spilte våre juniorer med høyt tempo og gode kombinasjoner. Kent Robin satte standerden og laget 3 av de 4 første målene. Dette førte til at det serbiske forsvaret måtte spille mer utgruppert, noe som igjen gjorde at vi fikk se det fine samarbeidet mellom Magnus Gullerud og våre bakspillere.

I annen omgang var serberne mye bedre, og Norge var klart svakere i forsvar. Stadig vekk ble vi for passive i midtforsvaret, og våre målvakter slet med distanseskuddene til gutta fra Balkan. Men Norge slapp aldri Serbia nærmere enn 2 mål bak, og viste ro og rutine da det gjaldt som mest.

Thomas og Martin delte på høyrekanten for Norge. Martin lagde 3 mål og Thomas 1.

Norge-Serbia 29-26 (19-9):

Norge: Kent Robin Tønnesen (8), Simen Strømberg (4), Magnus Gullerud (4), Martin Gravdal Haldorsen (3), Ronald Putans (3), Gøran Sørheim (3), Christian O`Sullivan (2), Thomas Kristensen (1), Erik Skifjel Alm (1)

Toppscorer Serbia: Drasko Nenadic (7)