Sterk generalprøve – Haslum

Sterk generalprøve

Scandinavian Open for våre eldste juniorer, har vist at Norge absolutt blir å regne med under VM som starter søndag om en uke i Hellas. Thomas Kristensen, Martin Gravdal Haldorsen og Kent Robin Tønnesen har alle vært viktige brikker under turneringen, og alle er tatt ut til VM. Her finner du uttaket.

Scandinavian Open som avsluttes i dag har vært en skikkelig opptur for de norske gutta. Mika Nurmi og Daniel Birkelund har fått god motstand i kampene mot Tyskland, Danmark og Sverige. Alle lagene skal delta i VM som starter søndag 17.juli.

Turneringen har endt med seire over Tyskland og Danmark, og tap for Sverige i dagens kamp. Nå venter det 4 rolige dager for våre gutter, før de møtes torsdag 14. juli på Gardermoen.

For våre gutter har det vært en flott turnering. Spesielt har slegga til Kent Robin gjort seg bemerket. Fra flere hold har vi hørt at han har vært blant de aler beste i turneringen, og Norges beste spiller i alle kampene. I kampen mot Tyskland scoret han 10 mål, og var ikke mye dårligere mot danskene, hvor han hamret inn 9 mål. I dagens kamp mot svenskene har vi ikke fått noen kamprapport enda, men det danske håndballforbundet skriver følgende: «Nordmændene havde for tredje kamp i træk Kent Robin Tønnesen som bedste mand, men selv denne alsidige venstrehåndsspiller måtte melde udsolgt for kræfter mod kampens slutning.»»»

Kente er som vanlig kledelig beskjeden, men har følgende kommentar: «Det har klaffet bra»

Mer om de forskjellige kampene kan du lese på www.handball.no eller www.dhf.dk

(Haslum)