Siste økt før ferien – Haslum

Siste økt før ferien

I kveld, torsdag 30.juli, blir siste felles trening før en vel fortjent ferie. Eller ferie er vel å ta i, men ihvertfall fri fra felles aktivitet. Gutta skal nok få trent nok de 3 ukene de må klare seg på egenhånd. Vi tar turen til Drammen i dag, og spiller en kamp. Det blir morsomt å møte våre tidligere spillere, Henrik, Trym, Magnus og Steven, på den andre siden av banen.

Haslum stiller med noen nye fjes i dag. I tillegg til at vår gjest fra Island, Àsbjörn Fridriksson, skal prøvespille, er Nicolai Hauge klar til dyst. Det er godt å ha Hauge tilbake i våre rekker. Dere som har fulgt oss i noen år, husker han som en spiller med tempo og eksplosivitet. Disse ferdighetene har han fortsatt, i tillegg til mange gode ferdigheter han har fått med seg fra tyske Magdeburg.

Einar har reist på bryllupsreise, og Bård er fortsatt skadet. Dette gjør at Håvard Mamelund skal hjelpe oss som linjespiller i dag. I tillegg kan du nok få se en eller to av våre 94-modeller på gulvet i Drammenshallen kl 18.30.

En treningskamp på denne tiden av året betyr ikke så veldig mye, men det er morsomt å spille litt, etter en tøff oppkjøringsperiode med veldig lite håndballtrening. De siste 5-6 ukene har vi hatt 8-10 håndballtreninger, mens vi har hatt 35-40 fysiske økter.

Vi gleder oss til kampen, og deretter til en god sommerferie. Informasjon om høstens program vil du få i løpet av et par dager her på hjemmesiden vår.