Haslum HK – HSV Hamburg – Haslum

Haslum HK – HSV Hamburg

Ja, det er langt frem, men av og til er det lov å se litt inn i krystallkula. Og det hender at det stemmer det man ser i krystallet.

Dersom vi klarer å kvalifisere oss til Champions league, blir nemlig overskriften en realitet. I dag ble gruppene til champions league trukket, og HSV Hamburg kommer i samme pulje som vinneren av vår kvalikk-gruppe. HSV kan skilte med verdensstjerner på alle posisjoner. De ble nr 3 i champions league i mai, og ønsker å vinne neste år. Blant spillerne vi kan få se er  Bertrand Gille, Igor Vori, Guillaume Gille, Johannes Bitter, Domagoj Duvnjak, Pascal Hens….osv..

I tillegg til Hamburg, består gruppa av følgende lag:

HSV Hamburg (GER)
RK Cimos Koper (SLO)
HCM Constanta (ROU)
St. Petersburg HC (RUS)
Orlen Wisla Plock (POL)
Winner of Qualification Group 3 – Haslum HK????????